"Џип караван" 8. марта на Златару

Лане  50 возила са више од 150 чланова посаде

Лане 50 возила са више од 150 чланова посаде

„Трећи зимски џип – караван Златар 2020.“ возиће се у недељу 8. марта, а организатор смотре „теренаца“ је Олд-тајмер клуб историјских возила и ствари, носталгичара бивше СФРЈ и ЈНА “Златар”. Прошле зиме учествовало је 50 возила са више од 150 чланова посаде, а добру посету организатори очекују и ове године.

По традицији, возиће се врлетима Златара. Џип караван креће у 9 сати испред Хотела “Језеро”, а затим иде преко Косатице до манастира Милешева. Одатле уз Милешев до пење се у Аљиновиће, па назад преко Водене пољане до Пуцаревине изнад града. Након вратоломне вожње по планини, учесници џип-каравана наставиће дружење у ресторану „Огњиште“ на Скијалишту „Златар“.

-Циљ џип каравана је искључиво дружење и обилазак природних лепота наше општине. Осим Нововарошана у каравану ће бити и гости из Ивањице, Гуче, Ужица, Пријепоља, Ариља, Сјенице, Прибоја... Још није касно за пријаву, а сви заинтересовани могу се јавити на телефон број 064/207-55-57- кажу организатори.

Олд-тајмер клуб историјских возила и ствари, носталгичара бивше СФРЈ и ЈНА “Златар”, формиран је пре пет година. Ово им је oсма џипијада, а организатори су и традиционалне прославе Дана младости на Великом брду изнад града.

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.