На Златарском језеру потрага за несталим Ужичанином

Златарско језеро : У потрагу се укључили и рониоци (Фото: архивски снимак)

Златарско језеро : У потрагу се укључили и рониоци (Фото: архивски снимак)

Рониоци Жандармерије и данас на Златарском језеру трагају за Милутином - Буцом Ристичевићем (61) из Ужица који је пре три дана, како се претпоставља, испао из чамца и утопио се.

Ристичевић је последњих година са супругом живео у викендици подигнутој на језерској обали, недалеко од некадашњег ушћа Тисовице у Увац. Нестао је у понедељак у раним вечерњим часовима док се сам враћао чамцом из Кокиног Брода где је претходно одвезао пријатеље.

-Његов чамац смо нешто касније пронашли како недалеко од Беле куће плута језером. Место трагедије још увек није с прецизношћу утврђено што све отежава претрагу. То вече је овде дувао јак ветар, па је могуће да је до трагедије дошло негде друго а да је ветар овде донео чамац - каже један од Ристичевићевих познаника који помаже у претрази.

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.