Одборници у среду и о случају ОКК Златар

Нова седница у среду 29. августа: СО Нова Варош

Нова седница у среду 29. августа: СО Нова Варош

Уместо у Првој Б лиги у коју су изборили пласман, кошаркаши Златара ће одлуком Кошаркашког савеза Србије у наредној сезони играти два ранга ниже. Различита су међутим виђења о томе ко је крив за невиђену бруку. О томе ће расправљати и одборници Скупштине општине Нова Варош која је заказана за среду 29. августа, а извештај ће поднети председник Спортског савеза Љубивоје Вранић.

За прву седницу након летње паузе председник Скупштине општине Никола Јелић предложио је дневни ред са 12 тачака. Уколико предлог добије зелено светло, пред одборницима ће се наћи и предлог новог правилника о установљењу награда и других општинских признања, као и предлог Правилника о критеријумима за доделу новчаних награда студентима и ученицима поводом Дана општине. Расправљаће се и о резултатима последњег „Златарфеста“, као и о извештају о извршењу општинског буџета за првих шест месеци ове године. Извештај о раду током првих шест месеци ове године поднеће и „Енергија Златар НВ“, а гласаће се и о предлогу измене одлуке о оснивању Јавне установе „Спортски објекти“. На дневном реду је и Одлука о изради Плана детаљне регулације Туристичко-комерцијалног комплекса Дрмановићи.

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.