Фудбалери Златара једини без пораза у лиги!

Тринаест победа у 16 кола: Јесенас на Браношевцу

Тринаест победа у 16 кола: Јесенас на Браношевцу

Фудбалери Златара играли су нерешено на старту пролећног дела првенства али су и даље једина екипа без пораза у Златиборској окружној лиги. После 16 одиграних кола Златар је први на табели са 42 освојена бода и има пет бодова више од другопласираног Перућца, а чак десет од Ариљске рампе која је на трећем месту.

У првој утакмици Златар је јуче гостовао у Пожеги где је са Железничаром играо 1:1. Раскаљан терен на ком се играло није дозволио играчима Железничара и Златара да се размахну.

- Екипа је током зимске паузе претрпела доста промена и још се уигравамо па се у Пожеги реално и није могло више. Отишли су нам Ђуричић, Пурић, Шапоњић,Терзић и Ћирушић због чега тренутно имамо проблема у појединим линијама игре, али очекујем да ће све веома брзо доћи на своје место. Довели смо штопера Станића из Златибора и Шмакића из Железничара- каже за “Варошке новине” шеф стручног штаба Златара Здравко Ђајић.

Стратег успеха: Здравко Ђајић

Нововарошани идућег викенда у дербију кола гостују Перућцу. За разлику од Златара Перућац је пролеће почео победом, а на гостовању је надиграо Лазарицу резултатом 4:1. Јесенас су у Новој Вароши Златар и Перућац поделили бодове, а резултат је био 2:2.

- Због бодовне разлике на табели улазимо растерећенији у меч од домаћег Перућца што би требала да буде наша предност.Идемо на победу, а ово је утакмица која би можда могла да преломи првенство. Сигуно је да нам у наставку неће бити ни мало лако јер ће сви наши ривали играти с мотивом више да нам нанесу први пораз - каже Ђајић.

У досадашњем делу првенства Златиборске окружне лиге Златар је забележио 13 победа, док је три утакмице играо нерешено. Имају и позитиван скор од 39 голова (45 дали, шест примили).

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.