Децембарски попуст на упис у Библиотеку

Упола ниже цене (Фото:Клио)

Упола ниже цене (Фото:Клио)

Из Библиотеке “Јован Томић” позивају  Нововарошане да искористе децембарски попуст и учлане се у ову установу . Попуст важи све до краја година, до када  љубитељи писане речи имају прилику да по дупло нижим ценама плате годишњу чланарину која није коригована  задње три године.
 
Градска библиотека у Новој Вароши има око 500 чланова,  а редовна годишња чланарина за незапослене износи 350 динара, за ђаке и пензионере 450, запослене 650, док 700 динара кошта породично учлањење.
 
Овдашња Библиотека, упрскос кризи и тешким економским приликама, успева да књижни фонд од укупно 38.000 примерака годишње обнови са око 1.000 нових наслова и то захваљујући донацијама, поклону ресорног министарства, локалне самоуправе и из сопствених прихода. Током 2017.такав учинак је и премашен. Набављено је нових 1.400 примерака књига што је највише у последњих пар година.
Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.