Депонија смећа у Мишевићима ружи слику Златара

Нема санкција за неодговорне

Нема санкција за неодговорне

Да људски немар и бахатост немају границе уверили су се Мишевчани који живе далеко од завичаја и њихови гости који су током првомајских и васкршњих празника боравили у овом живописном селу на обронцима Златара.

Отпаци хране, изношена гардероба, пластична амбалажа, расходовани кућни намештај, све је то завршило на стрмини испод пута на улазу у Мишевиће, и то на стотинак метара од извора Врело са кога су мештани одвели пијаћу воду до својих домова.

Многи пролазници су застали и у неверици посматрали депонију смећа која се нашла на прелепим обронцима планине. Овај призор дочека и путнике намернике који долазе да посете спомен чесму посвећену војводи Петру Бојовићу у непосредној близини.

Нема људске савести, али нема ни санкција које би зауставиле неодговорне и бахате који угрожавају природу и животни простор.

Текст и фото: Раде Прелић

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.