„Сложно за Нову Варош“ на локалне изборе под редним бројем 4

На  коалиционој листи 27 кандидата за одборнике

На коалиционој листи 27 кандидата за одборнике

Најважнији задатак је зауставити одсељавање становништва из Нове Вароши у економски развијеније делове Србије и иностранство, јер Нове Вароши нема без Нововарошана, кажу у коалицији „Сложно за Нову Варош“ која је на предстојећим локалним изборима на гласачком листићу под редним бројем 4.

Демократска странка, Српски покрет Двери, Нова Демократска странка Србије и Покрет обнове Краљевине Србије на ове локалне изборе излазе заједно. На коалиционој листи „Сложно за Нову Варош“ је 27 кандитата за одборнике, а први на листи је Ђорђе Василић, професор програмирања у Средњој школи и председник општинског одбора Демократске странке. Међу кандидатима је и 11 жена.

-Најважнији циљ нашег политичког деловања биће заустављање одсељавања становништав из Нове Вароши. За то је потребно створити одређене предуслове како би Нова Варош постала место једнаких могућности и општина која пружа шансу за достојенствен живот свих њених грађана - каже за „Варошке новине“ Ђорђе Василић.

У коалицији „Сложно за Нову Варош“ кажу да напретка нема без суштинских промена у досадашњој политици локалне власти и равномерног развоја свих делова општине како поједина села и градска насеља не би и даље била запостављена, без услова за нормалан живот њених грађана.

-Потребно је променити пословну климу и подстаћи развој локалне привреде и пољопривреде, нарочито омладинског предузетништва. Радићемо и на развоју јединствене туристичке понуде за све туристичке дестинације у општини, уз улагања и изградњу туристичких садржаја и едукацију запослених у туризму-каже Василић.

Радиће се и на очувању и унапређењу здраве животне средине, а један од приопритета биће и борба против корупције и страначког запошљавања.

-Уколико нам грађани укажу поверење, 'Сложно за Нову Варош' радиће и на унапређењу услова у образовању, култури и спорту који ће пружити једнаке могућности за све грађане Нове Вароши, без обзира на старост, веру и порекло- каже Василић.

Кандидати за одборнике са листе „Сложно за Нову Ваарош - Демократска странка, Српски покрет Двери, Нова Демократска странка Србије и Покрет обнове Краљевине Србије“:
1.Ђорђе Василић (ДС), професор програмирања
2. Миленко Радишић (ДС), пољопривредник
3. Марко Попадић (Двери), пољопривредни произвођач
4. Мирјана Дуковић (ДС), саобраћајни техничар
5. Ленка Новаковић (Двери), дипломирани правник
6. Катарина Куртић (Нова ДСС), професор књижевности
7. Срећко Гујаничић (ДС), професор филозофије
8. Раде Ракетић (Двери), пензионер
9. Гордана Боранијашевић (ДС),професор српског језика
10.Александар Бучевац (ПОКС), физичко техничко обезбеђење
11.Милош Куртић (Нова ДСС), машински техничар
12.Александар Новаковић (Двери), машински техничар
13.Армин Јуковић (ДС), конобар
14.Бранкица Недовић (ДС), професор енглеског језика
15.Кристина Бубања (Двери),студент
16.Зоран Млађеновић (ДС), дипломирани машински инжењер
17.Томо Млађеновић (ПОКС), радник
18. Милена Шекељић (Двери), домаћица
19.Вук Кнежевић (ДС), доктор ветеринарске медицине
20.Зорана Поповић (ДС), студент
21.Небојша Радишић (Нова ДСС), техничар за физику
22.Дејан Романдић (Двери), грађевински техничар
23.Слободанка Вуковић (ДС), куварица
24.Ивана Коњокрад (ДС), лични пратилац
25.Радосав Бјелић (ПОКС), машински техничар
26.Ратка Рвовић (Двери),прехрамбени техничар
27.Борко Крџавац (ДС), електротехничар

 

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.