Страдао под точковима на магистрали

Илустрација

Илустрација

На магистрали кроз Драглицу синоћ је пронађено унакажено тело мушкараца, за кога је касније утврђено да је мештанин М. К. из оближњег засеока Кутлашићи на падинама Муртенице. Како се незванично сазнаје, њега је препознао брат по гардероби.

Беживотно тело које лежи на коловозу у Подстраном потоку возачи су приметили око 18 и 20 часова и одмах обавестили полицију. Призор је био језив тврде очевидци, јер тело је било смрскано и унакажено у тој мери да у првом тренутку није било могуће препознати чак ни да ли се ради о мушкој или женској особи.

Под којим околностима је настрадао несрећни човек, тек ће утврдити истрага. Како се сумња њега је ударио аутомобил или теретњак док је претрчавао улицу, након чега је више возила прешло преко тела које је лежало на путу.

Како се незванично сазнаје, страдали је последњи пут виђен јуче касно по подне на Боровој Глави. Одатле се, како се претпоставља, упутио пешице магистралом према пар километара удаљеној кући, али је страдао на пола пута.

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.