Осми „Златарфест“ од 29. јула до 1. августа

У традиционалном термину

У традиционалном термину

„Златарфест“ ће ипак бити одржан овог лета, и то у традиционалном термину од 29. јула до 1. августа, одлучио је организациони одбор. Манифестација која је установљена пре девет године, лане је изостала због епидемиолошких мера које су била на снази због короне.

Како ће овогодишњи „Златарфест“ изгледати знаће се међутим  тек почетком наредне седмице, али како се незванично сазнаје, неће бити већих измена у програму.

„Златарфест“ је иначе установљен у циљу промоције привредно-туристичких потенцијала златарског краја. Протеклих година имао је богат музичко-забавни програм, а у оквиру њега организовано је и низ пратећих програма, као што су „Златарска регата“, „Златне руке Златара“, „Најбоља златарска чорба“, „Сабор певања из вика“...

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.