Конкурс за обуку 37 будућих полицајаца ПУ Пријепоље

На обуку се прима укупно 1.400 кандидата

На обуку се прима укупно 1.400 кандидата

Министарство унутрашњих послова расписало Конкурс за упис 1.400 полазника у Центар за основну полицијску обуку за стручно оспособљавање за обављање послова и задатака униформисаног полицијског службеника. Они ће се школовати за радна места полицајца, саобраћајног и граничног полицајца и полицајца за рад у заједници, а рок за пријаву је 8. април.

Конкурсом који је расписан подручју Полицијске управе за град Београд и 26 подручних полицијских управа. За Полицијску управу у Пријепољу конкурс је отворен за 35 полазника за радно место граничног полицајца и 2 полазника за радно место полицајца за рад у заједници.

Право учешћа на конкурсу имају кандидати и кандидаткиње који нису млађи од 18 и старији од 24 године, изузев свршених студената Криминалистичко-полицијског универзитета који у тренутку подношења пријаве не могу имати више од 27 година живота. Приликом пријаве на конкурс кандидати имају могућност изјашњења за које ће се радно место оспособљавати.

Детаљи о конкурсу се могу наћи на сајту Министарства унутрашњих послова mup.gov.rs и сајту Центра за основну полицијску обуку http://www.copo.edu.rs.

 

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.