Мења се режим саобраћаја у градској зони

Ускоро вожња и паркирање по новим правилима

Ускоро вожња и паркирање по новим правилима

Oпштинска управа Нова Варош позвала је грађани да узму активно учешће у дефинисању новог режима саобраћаја у градској зони. Заинтересовани своје сугестије, примедбе и предлоге, искључиво у писаној форми, могу доставити Комисији за координацију послова безбедности саобраћаја на путевима општине Нова Варош, на адресу Карађорђева 32, најкасније до 1. марта ове године.

-Детаљном анализом функционисања и одвијања саобраћаја у градској зони општине Нова Варош, као и анализом безбедности свих његових учесника, а са посебним акцентом на анализу безбедности деце у саобраћају, службе Општинске управе Нова Варош констатовале су да постоје одређени проблеми. С тим у вези, наше службе су донеле закључак да су неопходне измене које се односе на постојећи режим саобраћаја, као и измене и допуне пројектне документације везане за хоризонталну и вертикалну сигнализацију- каже се у позиву Општинске управе.

Већ дуже време возачи и пешаци негодују и траже измене у саобраћају, посебно на прилазима школама. Две централне градске улице, Карађорђева и Светог Саве, су једносмерне па се возачи буне јер морају да круже. Примедби имају и комуналци, јер им приликом чишћења снега у овим и неколико других улица, проблем праве возила паркирана уз ивицу коловоза.

 

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.