Пожар у Етно селу „Вранеша“, изгорео централни објекат !

Централни објекат у три нивоа (Фото : selo.rs)

Централни објекат у три нивоа (Фото : selo.rs)

У Етно селу „Вранеша“ у Вранешима јутрос је избио велики пожар који прети да „прогута“ цео туристички комплекс са више објеката изграђених од камена и боровине. На срећу, нема повређених.

Како се незванично сазнаје, ватра је најпре захватила кров а затим и остале делове централног објекта површине око 400 квадрата. Ватрогасне екипе које су на терену покушавају  да спрече ширење пожара на околне бунгалове и апартмане за двадесетак гостију, као и на објекат у коме је веленс центар. Централни објекат који гори има три ниво, а поред ресторана са огњиштем, у њему су се налазиле и кухиња,  коноба, рецепција и етно продавница.

Иначе, Етно село „Вранеша“ подигао је 2009. године Леон Срнец, бизнисмен из Цеља у Словенији, а његова изградња и опремање коштали су пар милиона евра. Међути, пар година касније објекат је затворен. Опет је почео да ради средином децембра прошле године, а нови власник је Горан Лечић, естрадни менаџер из Београда, пореклом из Вранеша.

Етно село се налази на око 20 километара од Нове Вароши, изнад пута Кокин Брод – Прибојска бања.

 

Пламен и густ дима изнад Етно села (Фото:Приватна архива) 

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.