Koшарка: Златар надиграо Шабац

Четврти на табели: Кошаркаши Златара (фото: архива клуба)

Четврти на табели: Кошаркаши Златара (фото: архива клуба)

Кошаркаши Златара забележили су нову победу, а цех је платио Шабац. Победа је дошла као мелем на рану након пораза у прошлом колу на гостовању Железничару у Чачку.

Златар-Шабац 89:53, по четвртинама 26:16; 19:15; 26:14 и 18:8. Лепршава игра домаће екипе од самог почетка утакмице, зачињена сјајним контранападима и ефектним закуцавањима.

Победа Златара над претпоследњим Шапцом ни у једном тренутку није долазила у питање, а екипу до нове победе предводили су сјајни кадети Стефан Бошковић, Јован Тртовић и Младен Вуковић.

Идућег викенда Златар гостује Милешевцу у Пријепољу.

И после 24. кола Клик је са 45 бодова први на табели Прве регионалне кошаркашке лиге-Запад. Други Нови Пазар има 44 бода, а трећи Раднички 43. Четврти је Златар са 42 бода. Претпоследњи Шабац и последњи Уб имају по 26 бодова.

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.