Почела дезинфекција јавних површина

Ангажоване две цистерне Комуналног предузећа

Ангажоване две цистерне Комуналног предузећа

Комунално предузеће „3. септембар"  почело је вечерас после 17 часова са дезинфекцијом свих јавних површина у граду. За овај посао ангажоване су две  адекватно опремљене цистерне, а  дезинфекционо средство је на бази хлора. Поред градског трга и других јавних површина, биће дезинфековане улице и тротоари у свим градским и приградским насељима.

- Ове активности ће бити чешће спровођене у наредном периоду, а све у циљу сузбијања ширења заразе вирусом који узрокује covid-19- каже заменик председника општине Нова Варош Бранко Бјелић.

Ово је само последња у низу сличних акција. Недавно је обављена дезинфекција стамбених зграда и јавних објеката, а општина је крајем марта грађанима поделила и 25.000 литара дезинфекционог средства натријум-хипохлорит, познатијег као „Жавелова вода“, а које се користи за дезинфекцију објеката и јавних површина.
 

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.