Забрана кретања свим лицима од 20 сати до 5 часова ујутро

Улица Карађорђева, јутрос око 8 сати

Улица Карађорђева, јутрос око 8 сати

Од јутрос у 10 сати, у свим урбаним срединама апсолутно је забрањен излазак на улицу свим лицима старијим од 65 година, док је у сеоским срединама и местима са мање од 5.000 становника забрањен излазак лицима старијим од 70 година. Уводи се и забрана кретања свим лицима у времену од 20 сати до 5 часова ујутро, а током „полицијског часа“ напољу ће смети да буду само службена лица која су на дужности, као и они који су радно ангажовани у трећој смени и имају пропусницу за кретање.

Ово је синоћ, после седнице Владе Србије, саопштио председник Александар Вучић, као нове мере у циљу борбе против ширења вируса корона у земљи. До јутрос је у Србији потврђено још 11 случајева ЦОВИД 19, наводи се на званичном сајту Министарства здравља, па укупан број оболелих сада износи 83. У Златиборском округу нема заражених.

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.