Вода са Шапоњића врела није за пиће !

Само за санитарно-техничку употребу

Само за санитарно-техничку употребу

Комунално предузеће „3. септембар“ обавестило је кориснике да вода са Шапоњића врела до даљњег није за пиће. Са Шапоњића врела снадбевају се доњи делови града, од Зебиновца до Дома културе, као и део Дражевића.

Због повећане мутноће вода са изворишта Шапоњића врело у Дражевићима није у складу са Правилником о хигијенској исправности воде, због чега се може користити само за санитарно-техничке потребе.

-Изворишта која користимо у водоснабдевању Нове Варош су подзема,и услед наглог отапања снега дошло је до тога да мутноћа буде повећана.Предузеће ради на испирању мреже и санирању насталог проблема.Чим добијемо резултате поновног узорковања воде од Завода за јавно здравље Ужице да је проблем решен,одмах ћемо обавестити наше потрошаче- рекли су данас у Комуналном предузећу „3. септембар“.

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.