На две посланичке листе један кандидат из Нове Вароши

На листи СНС је доктор Бранко Поповић

На листи СНС је доктор Бранко Поповић

Републичка изборна комисија прогласила је две изборне листе за парламентарне изборе у Србији који су заказани за 26. април, а међу посланичким кандидатима је и доктор Бранко Поповић (СНС), директор Дома здравља у Новој Вароши. Он је за сада једини посланички кандидат из наше општине.

Прва је верификована листа „Александар Вучић – за нашу децу“ на којој је међу 250 кандидата за посланике њих петоро из три општине југозападне Србије. Бранко Поповић, доктор специјалиста пнеумофтизиолог, који је био народни посланик у последњем сазиву Народне скупштине Републике Србије, сада је 232. на листи посланичких кандидата коалиције окупљене око СНС. Из Прибоја су три кандидата – Стефан Србљановић (дипломирани политиколог,11. на листи), Крсто Јањушевић (дипломирани инжењер индустријског менаџмента, 51.) и Миланка Јефтовић Вукојичић (дипломирани социјални радник, 110.). Из Пријепоља је Самира Ћосовић, професор српског језика и књижевности,  која је 80. на листи.

Изборна листа „Ивица Дачић – Социјалистичка партија Србије (СПС), Јединствена Србија (ЈС) –Драган Марковић Палма“ биће под редним бројем 2. на гласачком листићу за парламентарне изборе. Међу кандидатима нема нико из Нове Вароши и Пријепоља, док су из Прибоја две две даме, Дијана Радовић (дипломирани политиколог, 15. на листи ) и Душанка Гардовић (приватни предузетник, 130.).

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.