Фудбал: Прва пролећна победа Златара

Трећи на табели: Фудбалери Златара

Трећи на табели: Фудбалери Златара

Фудбалери Златара забележили су и прву победу у пролећном делу првенства. Јуче је на Браношевцу гостовао Први партизан, а дерби кола завршен је резултатом 2:1 за домаћу екипу. Нововарошани су тренутно трећи на табели Златиборске окружне лиге и имају осам бодова мање од првопласиране Будућности из Ариља.

Утакмица против Првог партизана није међутим добро кренула по Златар. Ужичани су повели, а Златар је до изједначења дошао тек крајем првог полувремена. У наставку игре домаћи играчи су наставили да атакују на гол гостију, што им се на крају и исплатило. Укњижили су три важна бода, а голове су постигли Вјетровић и Твртковић.

-Тврда утакмица. Задовољан сам игром. У наставку првенства очекује нас тешка борба. Циљ нам је повратак у Зону – каже тренер Златара Мићо Илић.

У првом пролећном колу Златар је прошлог викенда у Расном поражен резултатом 1:0 од Полета.

-Ишли смо на победу, али се није могло до бодова. Оштећени смо јер су нам судије поништиле чист гол- каже Илић.
Идућег викенда Златар у Бајиној Башти игра против Вишесаве.

После 17 одиграних кола Будућност има 40, а другопласирани Полет 35 бодова. Трећи Златар има 32, а четврти је Први партизан који има 28 бодова. Претпоследња је Вишесава са 15 бодова, а на последњем 16. месту Соко који је без бодова.

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.