Рукометаши Златара пролеће почели победом

Бољи од комшија из Прибоја (Фото: Љ. Вранић)

Бољи од комшија из Прибоја (Фото: Љ. Вранић)

Рукометаши Златара стартовали су победом у наставку првенства у Супер Б лиги. Они су пред домаћом публиком у првом полећном колу савладали Прибој резултатом 28:18 (16:10). Рукометашима Златара ово је шеста победа, а захваљујући бодовима против Прибоја напредовали су за место на табели Групе Исток-Запад у којој је 11 клубова.

Нововарошани су против Прибоја играли одлично од самог старта. За играча утакмице проглашен је Славиша Џекулић , који се четири пута уписао у листу стрелаца, а поред њега боје Златара бранили су још и Гавриловић, Вуковић (2), Бујишић (3), Хамзић, Зечевић (6), Бојановић (2), Алексић, Вељковић (7), Халиловић (1) и Бабић (3).

На располагању тренеру овог пролећа је 15 играча. Осим Александра Бабића из Пријепоља, сви други су из Нове Вароши.

-Ратерећени смо брига око испадања, па ће у наставку првенства бити много више простора да се шанса да младим играчима. Због тога смо екипи прикључили и неколико омладинаца- каже за „Варошке новине“ шеф стручног штаба Златара Владимир Ђенић.

Поред Прве Петолетке из Трстеника која је одустала од даљег такмичења, у нижи клуб ће још једна екипа, вероватно Житорађа која чврсто држи зачеље без и једног освојеног бода. Први је Раднички са 18 освојених бодова, док по бод мање имају Куршумлија и Хајдук Вељко. Златар има 12 бодова, колико и Мокра Гора на петом и Бела Паланка на шестом месту.

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.