„Не дамо светиње“ и у Кокином Броду !

Подршка браћи у Црној Гори (Фото: М. Бошњаковић)

Подршка браћи у Црној Гори (Фото: М. Бошњаковић)

Порука „Не дамо светиње“ јуче је исписана на српској тробојци, која је предходно осликана на потпорном зиду уз магистралу за море у Кокином Броду. Исписали су је млади из овог места у знак солидарности и подршке народу у Црној Гори, који од Божића протествује против Закона о слободи вероисповести.

У акцији су учествовали Ана и Ђорђе Давидовић, Огњен Бошњаковић, Петар Богићевић, Драган Бјелић, Немања Пјановић, Вања Поповић и Бошко Дробњаковић. Они су купили фасадну фарбу и организовали чишћење око потпорог зида, недалеко од пумпе и раскрснице према Новој Вароши.

Иначе, ово је у нововарошком крају други мурал подршке браћи у Црној Гори. Недавно је група мештана на потпорном зиду испод Дома здравља на Зебиновцу осликала српску тробојку и исписала поруку „Нова Варош брани светиње“.

 

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.