„Стара Рашка“ слави 20 година успешног рада

У среду 26. фебруара и крсна слава и изборна скупштина

У среду 26. фебруара и крсна слава и изборна скупштина

Хуманитарна организација "Стара Рашка" из Београда обележава 20. година постојања и успешног рада, поносна што је носилац Ордена Светога Саве и Златне медаље за заслуге, којим су је одликовали Српака православна црква и Република Србија, саопштено је из ове организације .

Прослава јубилеја је у среду 26. фебруара на дан Светог Симеона Мироточивог, који је крсна слава „Старе Рашке“, а исти дан биће одржана и изборна супштина организације. За своје чланове из три општине југозападне Србије који би да у Београду присиствују прослави, „Стара Рашка“ је обезбедила бесплатан превоз.

-Уважавајући и поштујући своје чланове обезбедили смо им бесплатан превоз за Београд у среду 26. фебруара. Превозник је "Es Tours" – Прибој, а поласци аутобуса су из Прибоја у 08.00, из Пријепоља у 09.00 и Нове Вароши у 10.00 часова. Повратак из Београда планиран је у 22.00 часа. Свима желимо срећан пут и добродошлицу- каже се у саопштењу Хуманитарне организације "Стара Рашка".

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.