Због снега и ветра села без струје

Градске улице се редовно чисте: Центар Нове Вароши

Градске улице се редовно чисте: Центар Нове Вароши

 

Снег који је почео јуче по подне након обилне кише, донео је проблеме мештанима нововарошког краја. Путеви су углавном проходни, али више села нема струју.

У самом граду пало је око 20 центиметара снега, а на околним планинама и више.

-Цела Бела Река од синоћ је без елекричне енергије. Снег је влажан и лепи се за водове , а дувао је и јак ветар. Вероватно да према Стражи има и сметова. Тек када престану падавине кренућу да чистим возом- каже Десимир Спасојевић са Равног Тора на Муртеници.

Саобраћај се отежано одвија на готово свим локалним путним правцима. Снега има и на деоници магистрале за море од Борове Главе до Бистрице, па надлежни апелују на опрез током вожње.

-Сви путни правци на територији општине биће очишћени током дана. Поред улица у граду чистимо и 850 километара некатегорисаних и близу 50 километара категорисаних путева - каже Дејан Грбић, шеф Одељења за инвестиције општинске управе у Новој Вароши.

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.