Одборници усвојили буџет за 2020. годину

Трзавице и без опозиције : Седница СО Нова Варош

Трзавице и без опозиције : Седница СО Нова Варош

Буџет Општине Нова Варош за 2020, усвојен јуче, износиће 750,04 милиона динара и биће развојни. Како кажу у локалној самоуправи, кроз ребалансе ће близу 50 посто средстава бити усмерено у инвестиције. Другу половину добиће буџетски корисници, у приближно истом износу као ове године.

Како се чуло на седници Скупштине општине Нова Варош, локална самоправа ће и наредном периоду равномерно улагати у све сеоске месне заједнице.

-Као домаћини 57. МОСИ које су средином јула идуће године, планирали смо значајна буџетска средства за реконструкцију терена за мале спортове који су дотрајали, а детаљно ће бити реконструисан и фудбалски стадион на Браношевцу - рекао је председник општине Нова Варош Радосав Васиљевић.

И ову седницу су, као и неколико предходних, бојкотовали одборници опозиције незадовољни свеукупним стањем у земљи. И поред тога на заседању је било доста трзавица, а копља су се ломила по многим питањима.

(Опширније у новом броју "Варошких новина" који данас излази из штампе)

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.