На Златару распродати новогодишњи аранжмани

Тражи се кревет више: Бабића брдо

Тражи се кревет више: Бабића брдо

На Златару хотелијери спремно дочекују предстојећу зимску сезону, а према досада уговореним аранжманима, највећа гужва очекује се током новогодишњих и божићних празника.

За дочек нове 2020.на овдашњој планинској лепотици још од почетка јесени влада велико интересовање.

-Уочи и током новогодишњих празника у „Панорами“ очекујемо преко 300 гостију. Сви расположиви капацитети биће максимално попуњени, а највеће интересовање владало је за четвородневне пакет аранжмане са дочеком и репризом, које смо распродали још пре месец и по дана. Услуга је на бази пуног пансиона са ценом од 17.500 динара по особи – каже директор Туристичке организације " Златар“ и управник „Панораме“ Бранко Пуцаревић. -И у ресторанском делу објекта за сам дочек готово да више нема празних места. Провод у „најлуђој“ ноћи кошта 2.900 динара по особи, а репризе 300 динара мање. Поред свечане вечере, аперитива и дижестива, у цену су урачунате и богат музичко-забавни програм , као и прикладне награде на избору за најскладнији плесни пар.

У „Панорами“ су продавали и тродневне новогодишње аранжмане, по цени од 14.950 динара, али су они, као и лане, слабије ишли од пакета у трајању од четири дана.

Према досадашњем раном букингу, гости овог највећег хотела на Златару биће традиционални посетиоци – углавном са простора Црне Горе, Централне Србије и Војводине.

У овдашњој Туристичкој организацији очекују успешан старт зимске сезоне и у готово свим осталим туристичким објектима на Златару. Током празника „кревет више“ тражи се, како у хотелима, тако и у вилама, мотелима, апартманима, сеоским домаћинствима и објектима народне радиности.

Најсадржајнију понуду гостима нуди хотел „Златарски бисери“, који располаже са капацитетом од око 60 лежајева. И у овом објекту се најбоља посета очекује током новогодишњих и божићних празника. Најпродаванији су аранжмани на бази полупансиона у трајању од четири дана. У интерном ресторану хотела има још нешто мало места за сам дочек Нове, који за госте који нису на пансиону износи 50 евра.

Што се осталих туристичко-угоститељских објеката тиче, цена провода у најлуђој ноћи варира у зависности од категорије објекта и креће се од десетак евра у локалним кафићима до 30 евра по особи у вилама које организују овакву врсту забаве.

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.