Пред одборницима предлог буџета за 2020.

За седницу која је 26. децембра предложен обиман дневни ред

За седницу која је 26. децембра предложен обиман дневни ред

Последња седница Скупштине општине Нова Варош у овој години одржаће се у четвртак 26. децембра, а пред одборници ће се наћи чак 35 предлога одлука и закључака.

Централна тема заседања свакако је предлог општинског буџета за 2020. годину. Буџет је пројектован на 750 милиона динара, од чега је скоро четвртина средстава планирана за реализацију капиталних пројеката. На дневном реду су и комуналне таксе за идућу годину, као и предлог да се туристима наплаћује боравишна такса у износу од 100 динара.

Међу предложеним тачкама је и Локални акциони план запошљавања, а на дневном реду су и планови рада и пословања већине јавних предузећа и установа. Пред одборницима ће се наћи и предлог решења о формирању Општинског савета родитеља, као и примедбе дела мештана на рад Савета месне заједнице Акмачићи и Удружења грађана „Бјеланац“ које газдује сеоским водоводом.

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.