„Стара Рашка“ обезбедила поклонe за децу из златарског краја

Богати поклони, дар спонзора: Акција

Богати поклони, дар спонзора: Акција "Старе Рашке"

 Хуманитарна организација „Стара Рашка“ и ове године ће у својој традиционалној акцији обрадовати малишане из Нове Вароши, а помоћ ће добити и деца из Прибоја, Пријепоља и Сјенице.

Како је саопштено из ове организације, у петак 13. децембра у Дому културе „Јован Томић“ у Новој Вароши одржаће се Хуманитарна трибина, на којој ће бити подељени хуманитарни пакети, највише деци из Предшколске установе "Паша и Наташа". Програм почиње у 18 сати.

Божићни новчани поклони делиће се у суботу 4. јануара идуће године у 9 часова, такође у Дому културе. За ову намену "Стара Рашка" је већ обезбедила новчану помоћ за 250 малишана из Нове Вароши, а том приликом по 5.000 динара добиће православна болесна и сиромашна деца, деца без родитеља и деца незапослених родитеља до 16 година старости . Хуманитарна организација „Стара Рашка“ позвала је све људе добре воље да помогну, како би што више деце добило новчану помоћ. А повећање фонда за Божићне поклоне могуће је уплатом на текући рачун Хуманитарне организације број 145-5477-34.

-Пријава деце за Божићне новчане поклоне и подношење потребне документације могу се поднети до 25. децембра ове године, код активиста "Старе Рашке", Олгице Минић(телефон 069/ 601- 454) и Владимира Ћировића – Ћира (телефон 064/1980- 939)- кажу у Управном одбору Хуманитарне организације „Стара Рашка“ из Београда.

„Стара Рашка“ је лане Предшколској установи „Паша и Наташа“ даривала 249 пакетића са играчкама, слаткишима и школским прибором, као и преко 700 килограма прехрамбеним намирницама за кухињу вртића. На Божић је по 5.000 динара добило 159 материјално угрожене и болесне деце из златарског краја.

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.