Децембарски попуст за учлањење у Библиотеку

Прочитају 7.000 књига: Из Бибилотеке

Прочитају 7.000 књига: Из Бибилотеке "Јован Томић"

Из Библиотеке „Јован Томић“ у Новој Вароши позвали су суграђане да искористе децембарски попуст на годишњу чланарину и учлане се у ову библиотеку која има богат фонд од око 40.000 књига.

Чланску карту градске библиотеке тренутно има 450 Нововарошана, који током године прочитају близу 7.000 књига. Најревноснији читаоци су и ове године били основци, следе средњошколци, а најмање је земљорадника. По структури прочитаних књига предњачи страна књижевност (2.918), следи домаћа (1.864), потом дела из области уметности (525). Најмање прочитаних наслова је из области природних и примењених наука.

-Позивамо суграђане да искористе децембарски попуст за учлањење. Све до Нове године љубитељи писане речи имаће прилику да годишњу чланарину плате по дупло нижим ценама које не коригујемо већ годинама уназад – кажу у градској библиотеци.

Иначе, годишња чланарина (без попуста) за незапослене је 350 динара. За ђаке и пензионере цена је 450, за запослене 650, док породично учлањење кошта 700 динара.

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.