Златарско језеро : Рониоци пронашли утопљеника

Три дана потраге (Фото: Архивски снимак)

Три дана потраге (Фото: Архивски снимак)

 Рониоци Жандармерије данас су у Златарском језеру пронашли тело Милутина- Буца Ристичевића (61) из Ужица који је пре три дана, из још неутврђених разлога испао из чамца и утопио се.

Ристичевић је последњих година са супругом живео у викендици подигнутој на језерској обали, недалеко од некадашњег ушћа Тисовице у Увац. Нестао је у понедељак у раним вечерњим часовима док се по јаком ветру сам враћао чамцом из Кокиног Брода где је претходно одвезао пријатеље.

Током потраге која је организована исто вече, пронађен је његов празан чамац насукан на острво уз брану у Кокином Броду. У акцију потраге јуче су се укључили и рониоци, који су данас око 11 сати успели да шест километара узводно, код места званог Бела кућа, лоцирају Ристичевићево беживотно тело на дну језера.

-Овде смо током потраге на обали пронашли његову јакну и траг који указује на то да се у једном тренутку вероватно чамцем и насукао. Шта се потом дешавало и како је дошло до трагедије то се вероватно никада неће сазнати - каже један од Ристичевићевих познаника који је учествовао у претрази

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.