Пред одборницима предлог новог ребаланса буџета

Седница заказана за 15. новембар у 10 сати

Седница заказана за 15. новембар у 10 сати

Нова седница Скупштине општине Нова Варош заказана је за петак 15. новембра, када ће се пред одборницима наћи предлог за трећи ребаланс овогодишњег буџета.

Уколико буде усвојен предложени дневни ред, одборници ће разматарти и извештај о извршењу општинског буџета у првих девет месеци ове године, као и извештај о раду Општинског већа. На дневном реду је и предлог о допуни раније Одлуке о правима и услугама социјалне заштите које обезбеђује општина Нова Варош, као и предлог за измену решења о образовању Комисије за кординацију инспекцијског надзора над пословима из надлежности локалне самоуправе.

На дневном реду 24. седнице Скупштине општине Нова Варош наћи ће се и извештаји Регионалне санитарне депоније „Бањица“ и Комуналног предузећа „3. сепембар“ о усклађености планираних и реализованих активности за период јануар – септембар ове године. Одборници ће гласати и о предложеним изменама и допунама Одлуке о општем уређењу , чистоћи и комуналној хигијени на тариторији наше општине.

Расправљаће се и о предложеним изменама Правилнзаштити и безбедности ученика за време боравка у школи и свих активности које организује Средња школа у Новој Вароши, као и основне школе у Бистрици, Радоињи и Јасенову.

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.