ПОС терминал и на шалтеру Услужног центра

У служби грађана: Општинска управа Нова Варош

У служби грађана: Општинска управа Нова Варош

Општина Нова Варош пустила је у рад ПОС терминал на шалтеру Услужног центра. Пројекат је реализован у сарадњи са Канцеларијом за информационе технологије и електронску управу Републике Србије.

ПОС терминал олакшаће грађанима обављање свих административних послова који подразумевају плаћање одређених републичких и општинских административних такси, као и плаћање пореза.

-Захваљујући пуштању у рад овог терминала при Услужном центру општине Нова Варош, приликом издавања извода из матичних књига или уверења о држављанству, као и приликом покретања неких административних поступака, грађани више неће морати уплату да врше попуњавањем уплатница и плаћањем на шалтерима поште или банака, већ ће то моћи да ураде једноставним провлачењем платне картице – каже начелник Општинеске управе Мирел Рољевић.

-На овај начин општина Нова Варош је обезбедила свим корисницима услуга Услужног центра брзу и ефикасну реализацију административних процедура, тежећи увођењу што ефикаснијег једношалтерског система- каже Рољевић

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.