И Вионик добио спортски терен

Терене свечано отворио председник општине

Терене свечано отворио председник општине

И приградско насеље Вионик добило је терен за мале спортове намењен рекреативцима, а његова изградња и опремање коштали су шест милиона динара.

Терен је опремљен за мали фудбал, кошарку, рукомет и одбојку. Свечано га је пре два дана отворио председник општине Нова Варош Радосав Васиљевић, након чега су малишани из овог насеља одиграли ревијалну утакмицу у малом фудбалу.

-Спортски терен на Вионику је шести спортски терен који смо направили у последње две године нашој општини. Вионик је насеље у коме нема квадратног метра равне површине, због чега овдашњи малишани нису имали могућности за игру и одрастање као деца у граду. Због тога смо и пороценили да би то за Вионик била једна од важнијих инвестиција – рекао је Васиљевић.

(Опширније у идућем броју „Варошких новина“ )

Након отврања утакмицу одиграли малишани са Вионика

 

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.