Монархисти основали општински одбор у Новој Вароши

Све бројније чланство : Са оснивачке скупштине у Бистрици

Све бројније чланство : Са оснивачке скупштине у Бистрици

Покрет обнове Краљевине Србије (ПОКС) основао је свој општински одбор и у Новој Вароши, а за његовог председника изабран је Александар Бучевац (50) из Бистрице.

ПОКС је формиран пре две године од стране групе функционера и чланова СПО, незадовољних променом курса странке. ПОКС тренутно има више од 120 општинских и градских одбора широм Србије. Основни циљеви странке су обнова Краљевине Србије, очување и неговање породице и породичних вредности, децентрализација и регионализација државе, очување културне баштине и придруживање Краљевине Србије Европској унији.

Општински одбор у Новој Вароши четврти је одбор ПОКС у Златиборском округу. Чланство им је, како тврде у странци, сваким даном све бројније.

– Сви они су препознали ПОКС као једину странку која ће повратити нашој отаџбини част, снагу и круну– рекао је на оснивачкој скупштини у Бистрици Бранко Вукајловић, кординатор ПОКС за Златиборски округ.

(Опширније у идућем броју „Варошких новина“ који излази из штампе у петак 18. октобра)

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.