"Златарпласт" победник Радничких спортских игара

Пехари најбољима у свих 11 дисциплина

Пехари најбољима у свих 11 дисциплина

Златарпласт из Бистрице свеукупни је победник Радничких спортских игара које су након седам дана такмичења завршене синоћ у Новој Вароши. Најбољи спортиста игара је професор историје Никола Коњокрад из Просвете, док је за најбољу спортисткињу проглашена његова колегиница Наташа Бучевац, професорица физичког. Пехар за фер-плеј припао је „Србијашумама“.

На церемонији свечаног затварања признања су додељена најбољим појединцима и екипама у свих 11 спортских дисциплина у обе конкуренције: малом фудбалу, одбојци, баскету, шаху, надвлачењу конопца, атлетици, бацању камена с рамена, пикаду, спортском обарању руке, пливању и полигону спретности .

На Радничким спортским играма ове године је учествовало више од 300 запослених у јавном и приватном сектору. Већина такмичења била је на спортским теренима у Насељу, а учествовало је 14 екипа. Најбројније су биле Златарпласт и Туристичка организација „Златар“ које су имале такмичаре у свим спортовима и у мушкој и у женској конкуренцији. Поред њих, учествовали су и Гумара, Дом здравља, Кафе „Кодекс“, Лимске ХЕ, Наникс, Општинска управа, Просвета, Предшколска установа „Паша и Наташа“, Пластика, Србијашуме, Фриголукс и Центар за социјални рад.

Радничке спортске игре обновљене су пре пет година. Организује их Спортски савез Нове Вароши, а покровитељ је општина Нова Варош.

(Опширније у идућем броју „Варошких новина“ које излазе из штампе у петак 20. септембра)

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.