Почеле Радничке спортске игре

Више од 300 такмичара: Свечани дефиле

Више од 300 такмичара: Свечани дефиле

У Новој Вароши синоћ су почеле Радничке спортске игре на којима учествује више од 300 запослених у јавном и приватном сектору.

До идућег петка, 13. септембра, они ће се надметати у 11 спортских дисциплина у обе конкуренције: малом фудбалу, одбојци, баскету, шаху, надвлачењу конопца, атлетици, бацању камена с рамена, пикаду, спортском обарању руке, пливању и полигону спретности.

Учествује 14 екипа. Најбројније су Златарпласт и Туристичка организација „Златар“ које имају такмичаре у свим спортовима и у мушкој и у женској конкуренцији. Поред њих, на овогодишњим Радничким спортским играма учествују и Гумара, Дом здравља, Кафе „Кодекс“, Лимске ХЕ, Наникс, Општинска управа, Просвета, Предшколска установа „Паша и Наташа“, Пластика, Србијашуме, Фриголукс и Центар за социјални рад.

Након свечаног дефилеа на спортским теренима у Насељу, игре је отворио председник општине Нова Варош Радосав Васиљевић. Радничке спортске игре које су обновљене пре пет година организује Спортски савез Нове Вароши, а покровитељ је општина Нова Варош.

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.