Златар и Слобода поделили бодове

Утакмица завршена резултатом 2:2

Утакмица завршена резултатом 2:2

Фудбалери Златара и ужичке Слободе играли су нерешено у првом првенственом дуелу у новијој историји ова два клуба. Утакмица одиграна јуче у Новој Вароши завршена је резултатом 2 : 2, а голове за домаће постигли су Сабо и Данко Грбовић.

Утакмица другог кола Зоне Западно-Моравске одиграна је пред скоро пуним трибинама стадиона на Браношевцу. Играчи обе екипе играли су допадљиво и срчано, а сва четири гола пала су у другом полувремену. И поред теренске надмоћи гостију фудбалери Златара успели су да поведу са 2:0, али на жалост не и да сачувају резултат па је меч завшен поделом бодова.

Првенство у Зони почело је прошлог викенда, а Нововарошани су на старту славили пред домаћом публиком. Златар – ФАП 5:0.

-Циљ нам је опстанак у зони, али нећемо устукнути ни пред једним противником, што су показала и прва два меча. Први пут након дужег времена сви играчи у екипи су из Нове Вароши, што посебно радује- каже председник клуба Ђорђе Обућина.

Након прва два кола Златар има четири бода и налази се на четвртом месту табеле Зоне Западно-Моравске са 16 клубова. Прва је Будућност из Ариља,а друга Слога из Бајине Баште, једина два клуба која имају максималан учинак. Идућег викенда Златар у Пријепољу игра против Полимља.

Публика их наградила аплаузом: Фудбалери Златара

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.