Рукомет: Свега бод против Пролетера

Златар је седми на табели са 12 клубова

Златар је седми на табели са 12 клубова

Рукометаши Златара играли су нерешено против Пролетера у Новој Вароши. Утакмица је завршена резултатом 23:23, а Златар је после ремија на домаћем терену седми на табели Супер Б лиге са 12 клубова.

Домаћи рукометаши нису имали свој дан, па је и бод против гостију из Зрењанина велики успех. Гости су кренули силовито и већ у осмом минуту воде са 6:2. На срећу то је пробудило Нововарошане, па је прво полувреме завршено 12:12.

Финиш утакмице је био драматичан. Код 22:22 домаћи пропуштају шансу за гол што кажњавају гости и прелазе у водство 22:23. Међутим, Златар је брзо изједначио преко Џекулића и освојио бод.

За Златар су играли : Хаџибеговић (6 одбрана, од чега 2 седмерца), Антић, Ристовић (постигао 4 гола),
Ракоњац (2), Ајановић (3), Поповић, Бујишић, Зечевић, Џекулић (5), Савић (5), Бојановић ( 4),Мијовић, Цубовић, Јелић, Маринковић.

Идућег викенда Златар гостује претпоследњој Инђији, а затим у Новој Вароши игра против Прибоја.

После 14. одиграних кола Златар је седми и има 13 бодова. Први је Обилић са 22 колико има и друга Мокра Гора, док трећа Дубочица има бод мање.Пролетер је четврти са 18, док пети Прибој и шести Синђелић имају по 14 бодова. Последњи Топличанин има све бод.

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.