На МОСИ четири медаље за Нову Варош

Понос општине: Освајачи медаља из Нове Вароши

Понос општине: Освајачи медаља из Нове Вароши

Спортисти из Нове Вароши освојили су четири медаље на  МОСИ које су јуче завршене у Соколцу. Ове године није освојено ни једно злато, али су се наши спортисти окитили са по две сребрне и бронзане медаље што је велики успех .

На овогодишњим играма, 56. по реду, Нова Варош је имала такмичаре у 11 од укупно 15 дисциплина, а част општине бранило је 111 спортиста у обе конкуренције. Сребрну медаљу освојили су фудбалери и одбојкашице на песку, а бронзану кошаркашице и рукометаши.

Солидан учинак имали су и остали спортисти из Нове Вароши. У мушкој и женској конкуренцији наша општина имала је своје представнике у атлетици, кошарци, стоном тенису и каратеу, а само женску екипу у одбојци и одбојци на песку. Само мушку екипу Нова Варош је имала у рукомету, фудбалу, малом фудбалу, шаху и спортском риболову. Такмичаре нисмо имали у стрељаштву, планинарству, бициклизму и тенису.

На овогодишwњм МОСИ у Соколцу, од 3. до 7. јула надметало се више од две хиљаде спортиста из 27 градова и општина. Нова Варош је домаћин следећих спортских сусрета младих са тромеђе Србије, Црне Горе и БиХ.

(Фото: Душка Ћирковић)

(Опширније у идућем броју "Варошких новина" који излази из штампе у уторак 9. јула)

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.