МОСИ: У 11 утакмица осам победа

Половичан учинак екипе у малом фудбалу

Половичан учинак екипе у малом фудбалу

Првог такмичарског дана на МОСИ у Соколцу спортисти из Нове Вароши имали су одличан резултат. Од 11 одиграних утакмица осам су решили у своју корст. Половичан учинак имале су одбојкашице, кошаркаши и екипа у малом фудбалу, који су који су од по две утакмице одигране јуче, једну завршили поразом. Најбољи учинак имали су рукометаши.

Спортисти из Нове Вароши су у четвртак 4. јула, забележили следеће резултате:

Одбојка (ж):
Нова Варош – Пожега 0 : 2
Нова Варош – Прибој 2 : 0

Одбојка на песку (ж):
Нова Варош – Бајина Башта 2 : 0

Рукомет (м):
Нова Варош- Мојковац 36 : 18
Нова Варош - Бијело Поље 23 : 12

Кошарка (м):
Нова Варош – Чајетина 51 : 34
Нова Варош – Пљевља 49 : 54

Кошарка (ж):
Нова Варош – Соколац 37 : 23

Мали фудбал(м):
Нова Варош – Пожега 3 : 2
Нова Варош – Беране 0: 4

Фудбал (м):
Нова Варош – Плужине 1 : 0


МОСИ у Соколцу, 56. по реду, завршавају се у недељу 7. јула. Учествује више од две хиљаде спортиста из 27 градова и општина, који се такмиче у 15 дисциплина.

Нова Варош која је домаћин идућих игара, ове године има 111 такмичара. У мушкој и женској конкуренцији наша општина има своје представнике у атлетици, кошарци, стоном тенису и каратеу, а само женску екипу у одбојци и одбојци на песку. Само мушку екипу Нова Варош ће имати у рукомету, фудбалу, малом фудбалу, шаху и спортском риболову. Немамо такмичаре у стрељаштву, планинарству, бициклизму и тенису.

(Фотографије: Љубивоје Вранић)

 

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.