Акција омладине СНС за децу нововарошког краја

Знак пажње: Тртовићи са активистима СНС

Знак пажње: Тртовићи са активистима СНС

Омладина Српске напредне странке у Новој Вароши покренула је почетком ове седмице низ активности усмерених на помоћ грађанима, посебно деци.

Прва у низу била је хуманитарна акција доделе помоћи осмочланој породици Тртовић из Дебеље, којој је уручена донација вредна преко 50.000 динара. Реч је о новом лап-топу и пакету са основним животним намирницама. Горица (30) и Милош (43) Тртовић имају петоро деце и једна су од најбројнијих породица у овом делу општине.

Најмлађи се обрадовали рачунару: Лап-топ за најмлађе Тртовиће

-У неколико кућа у овом засеоку има чак 18-торо малишана, што је право богатство и највећи залог за будућност. Пошто су борба против “беле куге” и подстицај наталитета један од примарних циљева државе и Српске напредне странке, одлучили смо да фокус ове акције буде баш на најмлађима. Ово је само мали гест пажње и конкретна порука да мислимо на малишане и њихове родитеље који су се одлучили на бројније потомство и своју судбину везали за села у којима се гасе огњишта – каже председник Омладине при нововарошком Повереништву СНС Срђан Љујић и најављује сличне акције и у наредном периоду.
Покосили и очистили двориште Вртића

Млади напредњаци, њих двадесетак, јуче су се окупили испред нововарошке Предшколске установе, где су спровели акцију еколошког карактера. Покосили су и очистили комлетно двориште Вртића, а вишесатној акцији прикључили су се и локални страначки функционери , као и поједини одборници и директори јавних предузећа из редова СНС.

-Сутра (четвртак 27.јун) у 8 и 30 напредњаци ће имати прилику да нам се придруже и у акцији добровољног давалаштва крви, коју организујемо са локалним Црвеним крстом и ужичким Заводом за трансфузију. Позивамо хумане чланове и симпатизере СНС, посебно младе, као и све друге грађане без обзира на њихову партијску опредељеност да дођу у Дом културе и помогну нам како би обезбедили довољне количине драгоцене течности за наше суграђане који су у невољи – апелује Љујић.

Омладина Српске напредне странке, иначе, са сличним акцијама наставља и следеће седмице, а помоћ ће бити орјентисана на болесне, старе и материјално угрожене.

(Опширније у следећем броју “Варошких новина” које излазе у уторак 9.јула)

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.