Скупштина општине: Сутра наставак јануарске седнице

У клупе после дуже паузе: Одборници СО Нова Варош

У клупе после дуже паузе: Одборници СО Нова Варош

Одборници ће сутра опет у клупе како би наставили јануарску седницу Скупштине општине Нова Варош. Седница почиње тачно у подне, а како се сазнаје усвојени дневни ред претрпеће измене.

Према дневном реду који је усвојен 23. јануара остало је да се расправља о четири тачке, од којих ће две вероватно бити скинуте. Према ономе што су данас договорили шефови одборничких група, изостаће расправа о квалитету услуга грејања котларнице Зебиновац.

-Предлог је и да се одложи доношење одлуке о референдуму на коме би се грађани изјаснили о предлогу да се месне заједнице са више села поделе на неколико мањих. Председнички избори су идеална прилика за одржавање референдума, али су о њему подељена мишљења странака па ће коначну реч дати одборници - каже за „Варошке новине“ председник Скупштине општине Нова Варош Никола Јелић.

Од старих, разматраће се предлог Комисије за избор Општинског правобраниоца, а бираће се вероватно и нова Општинска изборна комисија јер је суд на жалбу СНС поништио одлуку са децембарске седнице.
Како се сазнаје, биће предложене три нове тачке, међу којима је и предлог да се укине забрана саобраћаја у вечерњим часовима у делу Улице Карађорђеве, од станице полиције до зграде Општинске управе.

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.