Заказана седница Скупштине општине Нова Варош

Седница 31. маја почиње у 10 сати: Одборници СО Нова Варош

Седница 31. маја почиње у 10 сати: Одборници СО Нова Варош

 

Уколико одборници Скупштине општине Нова Варош на седници заказаној за петак 31. маја изгласају предлог одлуке, савети месних заједница бираће се убудуће непосредним, тајним гласањем, а не дизањем руке на зборовима грађана као до сада.

Разматрање нацрта Одлуке о месним заједницама само је један од двадесетак предлога одлука и извештаја који ће се сутра наћи на дневном реду локалног парламента. Уколико дневни ред који је предложио председник Скупштине општине Никола Јелић добије зелено светло, одборници ће разматрати још и предлог за први ребаланс општинског буџета у овој години, као и о извештаје о степену усклађености планираних и реализованих активности из програма пословања Комуналног предузећа „3. септембар“ и „Енергије Златар НВ“ . Разматраће се и нацрт Пословника о раду Скупштине општине, извештај о раду Општинског већа за прва три месеца ове године, као и извештаји о прошлогодишњим активностима Регионалне санитарне депоније „Бањица“ и Туристичке организације регије Западна Србија.

У предлогу дневног реда је и предлог решења о размени земљишта између општине Нова Варош и Жељка Топаловића ради изградње фудбалског терена на Златару.

 

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.