Прослава Дана младости овог викенда на Великом брду

Окупљање је 25. маја у 15 сати

Окупљање је 25. маја у 15 сати

На Великом брду изнад Нове Вароши ове године Дан младости славиће се два дана. Организатор је Олд-тајмер клуб историјских возила и ствари и носталгичара бивше СФРЈ и ЈНА , а долазак су најавили и југоносталгичари из околних градова.

Окупљање је у суботу 25. маја у 15 сати, када су свечано отварање, смотра и поздрав застави. Другог дана манифестације, у недељу 26. маја, биће организована и џипијада. Џип-караван кренуће у 9 сати са Великог брда а возиће се на Јадовник.

-Захваљујући спонзорима, биће организован и бесплатан ручак за све учеснике манифестације, а служиће се пасуљ спремљен по рецепту бивше ЈНА- каже домаћин смотре, аутопревозник Џевад Џановић.

Југоносталгичари су се први пут 25. маја окупили на Великом брду пре пет године. Симболично је изабран датум када се у бившој Југославији славио Дан младости, а у Београду организовао рођендански слет доживотном председнику маршалу Титу.

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.