Рукометаши Златара и догодине у Супер Б лиги

Изборили опстанак: Рукометаши Златара

Изборили опстанак: Рукометаши Златара

Рукометаши Златара и идуће сезоне играће у Супер Б лиги. Из Групе Исток-Запад у Суперлигу Србије иде Дубочица из Лесковца, док у нижи ранг селе Локомотива из Лапова и Победник из Пријепоља. Нововарошани су шести на табели са 12 клубова.

У последњем првенственом колу Златар је протеклог викенда био домаћин Дубочици. Лесковчани које је победа у овом мечу водила у виши ранг, били су бољи и славили резултатом 38:33 ( 20:14).

-Задовољни смо овогодишњим учинком јер нам је опстанак у Супер Б лиги и био циљ. На управи је да да коначну оцену игре и резулатата- каже шеф стручног штаба Златара Владимир Ђенић.

Златар је у протекла 22 кола забележио девет победа. Нововарошани имају и 11 пораза, док су две утакмице одиграли нерешено.
 

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.