Општина нуди у закуп 2.200 хектара пољопривредног земљишта

На лицитацији 209 парцела

На лицитацији 209 парцела

Општина Нова Варош понудила је у закуп на 10 година више од 2.200 хектара пољопривредног земљишта у државној својини. Ради се о укупно 209 парцела, а почетна цена закупа по хектару се креће у распону од 297 до 7.353 динара, у зависности од површине и класе.

Пријаве на оглас за давање у закуп и на коришћење пољопривредног земљишта подносе се у затвореној коверти до 20. маја у 15 сати. Јавно надметање је четири дана касније, у петак 24. маја. За све заинтересоване, 13. маја биће организован обилазак ових парцела.

Пољопривредно земљиште које се даје у закуп налази се у атару катастарских општина Трудово, Акмачићи, Амзићи, Бистрица, Божетићи, Брдо, Буковик, Вилови, Вранеша, Горње Трудово, Дебеља, Дражевићи, Дрмановићи, Комарани, Љепојевићи, Нова Варош, Радијевићи, Радоиња, Рутоши, Тиква, Тисовица, Штитково, Мишевићи, Бела Река, Бурађа, Драглица, Јасеново, Кућани, Негбина, Ојковица и Сеништа.

Текст Огласа за прикупљање писаних понуда за давање у закуп и на коришћење пољопривредног земљишта у државној својини у општини Нова Варош можете погледати ОВДЕ.

Извор: www.infoagrar.rs

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.