Комеморација поводом смрти Брана Дилпарића

Са данашњег скупа у Дому културе

Са данашњег скупа у Дому културе

У родном Буковику данас је сахрањен Бранислав-Бране Дилпарић, одборник СПС и председник општинског одбора те странке у Новој Вароши. Дилпарић је изненада преминуо у ноћи између петка и суботе у 66. години живота.

Бранислав Дилпариће (1953 - 2019.) је готово две деценије био на челу локалних социјалиста, а једно време је обављао и дужност председника окружног одбора странке. Током богате политичке каријере у два наврата је обављао дужност председника Општине и председника Скупштине општине Нова Варош. По занимању је био електро инжењер а у пензију је отишао прошле године са места управника погона Електродистрибуције. Успешан је био и на спортском пољу, где је дуго година био првотимац и капитен Фудбалског клуба Златар.

Две деценије био на челу СПС: Бранислав Дилпарић

Поводом смрти Бранислава Брана Дилпарића јутрос је одржана комеморација у Дому културе, на којој су пред пуном салом говорили председник општине Нова Варош Радосав Васиљевић, председник Скупштине општине Никола Јелић и представници Социјалистичке партије Србије.

-Бране је учинио много за Нову Варош, а његов рад је увек био окренут народном интересу. Мада је имао прилику да професионално напредује и оде, није хтео из своје Нове Вароши коју је највише волео- рекао је том приликом председник општине Радосав Васиљевић.

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.