Завичајно дружење у Београду

Поздрав из завичаја: са забаве у

Поздрав из завичаја: са забаве у "Ташу"

Нововарошани који живе и раде у Београду дружили су се у суботу увече у Хотелу „Таш“. Забављао их је песмом земљак Милан Топаловић Топалко, а на звуке родног краја подсетио фрулаш Дарко Прелић.

Био је то још један срдачан сусрет старих пријатеља и знанаца који живе и раде далеко од родног краја. У гостима су им били и представници локалне самоуправе у Новој Вароши, председник општине Радосав Васиљевић и председник Скупштине општине Никола Јелић са својим сарадницима.

Стари и млади, студенти, радници, успешни пословни људи, спортисти, новинари... Уз игру, песму и богату трпезу евоцирали су успомене и договорали се како да помогну завичају.

Организатор традиционалног дружења и ове године било је Завичајно удружење Нововарошана у Београд, а забава је потрајала до касно у ноћ.

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.