Зимска џипијада кроз врлети Босања и Златара

Лане учествовало 45 возила (Фото: А. Бубања)

Лане учествовало 45 возила (Фото: А. Бубања)

Кроз врлети Босања и Златара у суботу 9. марта возиће се Друга зимска џипијада, а организатор ове својевсрсне смотре „теренаца“ је Олд-тајмер клуб историјских возила и ствари, носталгичара бивше СФРЈ и ЈНА “Златар”. Прошле зиме учествовало је 45 возила са више од 150 чланова посаде, а добру посету организатори очекују и ове године.

Џип караван креће у 10 сати испред Хотела “Језеро”, а возиће се преко Амзића, Босања, Вилова, Комарана и Акмачића до Дрмановића на Златару.

-Циљ џип каравана је искључиво дружење и обилазак природних лепота наше општине. Осим Нововарошана у каравану ће бити и гости из Пријепоља, Ужица, Ариља, Ивањице, Сјенице и Прибоја. Још није касно за пријаву, а сви заинтересовани могу се јавити на телефон број 064/207-55-57- кажу организатори.

Олд-тајмер клуб историјских возила и ствари, носталгичара бивше СФРЈ и ЈНА “Златар”, формиран је пре пет година. Ово им је шеста џипијада, а организатори су и традиционалне прославе Дана младости.

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.