ДС одговорио свом бившем одборнику Зорану Суботићу

Ново тумбање у Скупштини: Зграда општинске управе у Новој Вароши

Ново тумбање у Скупштини: Зграда општинске управе у Новој Вароши

          

Општински одбор Демократске странке у Новој Вароши поручио је свом бившем одборнику Зорану Суботићу да се укрцао на брод који полако тоне. Суботић је наиме јуче саопштио да напушта демократе због неслагања са политиком врха странке (о чему смо писали) и да ће у у будуће наставити да подржава политику „мира, стабилности и економског напретка Србије“ коју спроводи Александар Вучић.

Демократе кажу да Суботићу највише замерају због начина на који је отишао из странке чији је био дугогодишњи члан и одборник у више мандата.  Након његовог одласка  ДС  има званично четири одборника у клупама Скупштине општине Нова Варош. Поред њих у опозицији су још и један одборник Двери и једна самостална одборница. У локалном парламенту је укупно 27 места, а владајућа коалиција око СНС и ГГ „Нови људи за Нову Варош“ сада има подршку 21 одборника.

Одговор Демократске странке на јучерашње саопштење Зорана Суботића преносимо у целости:
* * *
Не боли нас што си отишао. Боли нас начин на који си то урадио. Саопштење ниси писао ти, није то твој рукопис. Ти си га само потписао.Твоји нови политички ментори су помислили да смо ми на политичком издисају па су послали тебе да нас овериш. А ти прихватио. Е, то нас боли.

Поручи својим менторима да смо живи и здрави, да нас има, да смо спремни за борбу. С вером у победу. На терену смо, чекамо их...

Ниси ти отишао због оног што си написао у саопштењу.Тек кад се тај купопродајни уговор реализује, сазнаћемо која је цена у питању. “Лимске” нису сигурно, то је само за одабране. Е, тад ће се огласити бројни чланови и симпатизери СНС-а, кад схвате да прелетачи добију све а искрени чланови и симпатизери ништа.

Подржаваш његову економску политику. А баш га ниси волео. Политику у којој "Бамби"  вреди више него ПКБ и РТБ Бор заједно? У којој нам млади људи одоше из земље? Е, то ти верујемо.

Ниси приметио да брод на који си се укрцао полако али сигурно тоне. И да је капетан у паници? Да ли си понео појас за спасавање?

Да си нам жив и здрав.

Демократска странка Нова Варош

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.