Бесплатни интернет курс енглеског за основце из Божетића

Помоћ: Школа у Божетићима

Помоћ: Школа у Божетићима

IТАcademy, као део LINK group, поклања бесплатне онлајн курсеве енглеског језика ђацима Основне школе „Кнезови Рашковићи” у Божетићима. У досадашњим акцијама је учествовало преко 60 основних школа у Србији, у којима је више од 260 ђака добило могућност да бесплатно научи или усаврши енглески језик.

Након што се на званичном сајту ITAcademy (www.it-akademija.com) региструју на страни “Пријаве”, ђацима ће бити омогућено да путем платформе за онлајн учење приступе курсевима од куће и у време када њима највише одговара. Ови курсеви су класификовани према различитим нивоима знања, који се одређују након почетног теста.

-Позивамо и остале компаније које на било који начин могу да допринесу да се побољшају квалитет и услови живота наших најмлађих чланова друштва да се укључе у сличне акције и омогуће им срећније и безбрижније одрастање и детињство- каже се у саопштењу ITAcademy достављеном нашој редакцији.

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.