Златар ће бити пун за новогодишње празнике

Очекују преко 300 гостију: Хотел

Очекују преко 300 гостију: Хотел "Панорама"

Хотелијери на Златару спремно дочекују предстојећу зимску туристичку сезону, а према досада уговореним аранжманима, највећа гужва очекује се током новогодишњих и божићних празника. По традиицији, највише гостију је са простора Црне Горе, Војводине, Централне Србије...

За дочек Нове 2019. на овдашњој планинској лепотици још од почетка јесени влада велико интересовање. У Хотелу “Панорама” дочек, уз богату трпезу на бази шведског стола и пробрани музички програм, кошта 2.900 динара по особи, док је за репризу „најлуђе“ ноћи потребно издвојити 2.600 динара. Поред свечане вечере, аперитива и дижестива, у цену су урачунате и прикладне награде на избору за најскладнији пар и највеселији сто, а за љубитеље позоришта ће у оквиру пакет - аранжмана бити изведена и монодрама „Улица црвених вењера“ у извођењу Марије Масал.

-Током празника у „Панорами“ очекујемо преко 300 гостију. Сви расположиви капацитети биће максимално попуњени, а највеће интересовање влада за четвородневне пакет аранжмане са дочеком и репризом, које смо распродали још пре месец и по дана. Услуга је на бази пуног пансиона са ценом од 14.950 динара по особи – каже директор ТО „Златар“ и управник „Панораме“ Бранко Пуцаревић.

У овдашњој Туристичкој организацији најављују успешну зимску сезону и у готово свим осталим туристичким објектима на Златару. Током празника “кревет више” тражи се, како у овдашњим хотелима , тако и вилама, мотелима, апартманима, сеоским домаћинствима и објектима народне радиности.

Најсадржајнију понуду гостима, ипак, нуди хотел “Златарски бисери”, који располаже са смештајним капацитетом од 60 кревета. Најпродаванији су аранжмани на бази полупансиона у трајању од четири дана који се продаје по цени од 22.500 динара по особи. Поред свечане вечере и богатог музичко забавног програма током вечери за сам дочек Нове и репризе, у цену пакета урачунати су и могућност коришћења сауне и ђакузија, ски-паса, као и накнаде за боравишну таксу и осигурање. У интерном ресторану хотела још увек има места за новогодишњу ноћ која за госте који нису на пансиону износи 50 евра.

Што се осталих туристичко-угоститељских објеката тиче, цена провода у “најлуђој ноћи” варира у зависности од категорије објекта и креће се од десетак евра у локалним кафићима до 30 евра по особи у вилама које организују овакву врсту забаве.

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.